Heeft u een vraag of klacht over 1001drank.nl of  over uw online bestelling? Neem dan contact op met onze klantenservice via onderstaand formulier, stuur een e-mail naar info@1001drank.nl of bel ons op via: 030-244-33-52.

Bereikbaarheid klantenservice

De klantenservice is bereikbaar op onze openingstijden, zie hier onze actuele openingstijden. Wij zullen uw vraag of klacht zo spoedig mogelijk in behandeling nemen. U kunt van ons binnen 24 uur een antwoord verwachten. U kunt ook een klacht indienen bij de Geschillencommissie Thuiswinkel via de volgende link: degeschillencommissie.nl.

Tevens kunt u uw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform: ec.europa.eu/consumers/odr.

Omdat wij streven naar volledige tevredenheid van onze service, zullen wij uw aanvraag binnen 5 werkdagen proberen op te lossen. Wilt u ons complimenteren of heeft u een suggestie? Laat het ons weten, wij stellen uw reactie zeer op prijs.

1001drank beschikt over een drank- en horecavergunning voor een slijtersbedrijf ingevolge artikel 3 van de Drank- en Horecawet.


Bezoek van 1001drank.nl

1001drank.nl is een webwinkel van Oost-Europese winkel Slavjanski Dvor gevestigd in Utrecht. Slavjanski Dvor is sinds 2006 een vertrouwd plek waar Oost-Europese levensmiddelen en drank te koop worden aangeboden. Bijna alle drank die op onze website te vinden is, hebben wij in onze winkel op voorraad. Slavjanski Dvor is gevestigd aan Amsterdamsestraatweg 316, 3551 CT Utrecht.